Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

personer:peter_hvilshoj [2013/09/11 13:14] (nuværende)
thenorseman oprettet
Linje 1: Linje 1:
 +**Peter Hvilshøj** administrerende direktør [[jernbaner:Nordjyske Jernbaner]] 1. maj 2012 - 
  
 +"Peter Hvilshøj, 55 år, har senest være direktør i Sportsmann Gruppen, der er Danmarks største privatejede kapitalkæde indenfor sportsbranchen. Før det var han administerende direktør for Brynje A/S i Sæby og A/S Peder Nielsen Beslagfabrik i Brønderslev.
 +
 +Peter Hvilshøj er således erhvervsmæssigt dybt forankret i Nordjylland og bor i Brønderslev.
 +
 +- Jeg ser det som min primære opgave fortsat at udvikle Nordjyske Jernbaner til glæde for såvel nuværende som kommende passagerer samt at sikre, at vores passagerer får en fantastisk samlet transportoplevelse. Samtidig ser jeg frem til at samarbejde med en meget kompetent og engageret medarbejderstab, siger Peter Hvilshøj.
 +
 +Han overtager ledelsen af en virksomhed, der står midt i en spændende periode med store udfordringer for den kollektive trafik i Nordjylland. Nordjyske Jernbaner er godt rustet til at møde de store udfordringer.
 +
 +Siden Preben Vestergaard blev direktør i 2001, har banerne Hirtshals-Hjørring og Skagen-Frederikshavn gennemgået en omfattende modernisering med blandt andet nye skinner og nye tog, og er i dag en af de mest moderne jernbaner i Danmark.
 +
 +Direktørskiftet markeres med en reception 2. maj."
Print/export