Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

Begge sider forrige revision Forrige revision
personer:john_blair [2010/01/12 22:34]
127.0.0.1 ekstern redigering
personer:john_blair [2019/09/16 13:39] (nuværende)
farallon
Linje 3: Linje 3:
 Blair var født i Newcastle og blev som ung sendt til Danmark af lokomotivvirksomheden R & W Hawthorn med maskiner til ankersmed Caspersen, der byggede dampskibe på Christianshavn. Han blev senere ansat ved Newcastle-Carlisle banen og i Norge ved Christinia-Eidsvoll. Derfra kom han til den danske marine og deltog som 1. maskinmester på fregatten "Sjælland" i slaget ved Rügen i 1864. Han nåede også at være ansat ved Switzer's bjergningsselskab inden han blev hentet til De Jysk Fynske Statsbaner af [[Niels Henrik Holst|Holst]] som afløser for [[Miles Constantine]] i 1867. Blair var født i Newcastle og blev som ung sendt til Danmark af lokomotivvirksomheden R & W Hawthorn med maskiner til ankersmed Caspersen, der byggede dampskibe på Christianshavn. Han blev senere ansat ved Newcastle-Carlisle banen og i Norge ved Christinia-Eidsvoll. Derfra kom han til den danske marine og deltog som 1. maskinmester på fregatten "Sjælland" i slaget ved Rügen i 1864. Han nåede også at være ansat ved Switzer's bjergningsselskab inden han blev hentet til De Jysk Fynske Statsbaner af [[Niels Henrik Holst|Holst]] som afløser for [[Miles Constantine]] i 1867.
  
-Efterfulgtes dan han i 1882 tog sin afsked af [[historie:Otto Frederik August Busse|Otto Busse]].+Efterfulgtes, da han i 1882 tog sin afskedaf [[historie:Otto Frederik August Busse|Otto Busse]].
Print/export