Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

personer:claus_klitholm [2011/06/20 09:13]
farallon oprettet
personer:claus_klitholm [2011/06/20 09:19] (nuværende)
farallon
Linje 1: Linje 1:
 +**Klaus Klitholm**
 +====== Pressemeddelelse 30.11.2007 ======
 +
 +D. 30. november meddelte Claus Klitholm [[jernbaner:​Trafikstyrelsen]],​ at han har fået nyt arbejde fra 1. januar 2008.
 +
 +Claus Klitholm tiltræder i en nyoprettet stilling som chef for forretningsudvikling i [[Jernbaner:​DSB]],​ hvor han skal arbejde med langsigtede strategiske muligheder i koncernen.
 +
 +Efter gensidig overenskomst blev det aftalt, at Claus Klitholm fratrådte med øjeblikkelig virkning.
 +
 +Vi ønsker ham tillykke med de nye udfordringer og takker for en stor og engageret indsats i Trafikstyrelsen.
 +
 +[[Per Jacobsen]]
 +Direktør ​
 +
 +
 +====== Pressemeddelelse 30.11.2005 ======
 +
 +Civilingeniør,​ HD Claus Klitholm, 42, tiltræder 1. december 2005 som trafikdirektør i [[jernbaner:​Trafikstyrelsen]].
 +Den nye trafikdirektør refererer til Trafikstyrelsens direktør Jens Andersen og får to hovedopgaver:​
 +
 +Statens licitationer af jernbanetrafik,​ hvor den store aktuelle opgave er udbuddet af togtrafikken på [[jernbaner:​Kystbanen]] og over Øresund ​
 +Trafikstyrelsens opgaver i kommunalreformen,​ hvor styrelsen bliver statslig myndighed i forhold til de regionale trafikselskaber og i forhold til takster, trafikplaner m.v. 
 +Claus Klitholm har et indgående kendskab til den kollektive trafik og dens organisationer,​ og har gennemført store udviklings- og forandringsprojekter.
 +
 +Han kommer til Trafikstyrelsen fra en stilling som direktør for Cubic Nordic, der leverer billetteringssystemer til trafiksektoren. Tidligere har han bl.a. arbejdet i Bus Danmark A/S, [[jernbaner:​Metro Service A/S]] og [[jernbaner:​Lokalbanen|Lokalbanen A/S]], hvor han som administrerende direktør var ansvarlig for fusionen af fem privatbaner. Han har været næstformand og formand for Jernbanernes Arbejdsgiverforening.
 +
 +Den ny trafikdirektør har dermed bredt kendskab til det politiske system og erhvervslivet,​ og han kender trafiksektoren både fra myndighedssiden,​ fra driftssiden og fra leverandørsiden.
 +
 +===== Yderligere information =====
 +
 +
 +For flere oplysninger kontakt venligst direktør [[Jens Andersen]], telefon 7226 7001 eller Claus Klitholm på telefon 7226 7050.
 +
 +====== Se også ======
 +  *[[jernbaner:​Kystbaneudbud]]
 +
  
Print/export